Left

Tømrer og Snedker i Odense på Fyn
 
Nye døre og vinduer i Odense på Fyn
 
Nyt tag / Tagarbejde i Odense på Fyn
 
BHP Tømrer & Snedker | Overstrygning af Tag | Overstrygning | Tag overstrygning på Fyn | Understrygning af Tag | Tag arbejde | Tag understrygning | Tag overstrygning i Odense
 
Understrygning af tag i Odense på Fyn
 
Ny tilbygning - Renovering - Nye tilbygninger i Odense på Fyn
 
Renovering - Ombygning - Istandsættelse i Odense på Fyn
 
 

Renovering i Odense - Ombygning - Istandsættelse


 
En renovering kan være mange ting. Det kan både omfatte en modernisering og istandsættelse af hele huset eller måske bare af enkelte rum i huset. Ombygning / istandsættelse af første salen eller modernisering af sommerhuset.
 
En større ejendomsrenovering, kan for mange virke uoverskuelig og vi giver gerne de råd og den vejledning, der skal til, for at I får et overblik over jeres bygge projekt. Vi giver også gerne råd og vejledning, omkring materialevalg og løsninger, igennem hele renoveringsprocessen.
 
Indvendige renoveringer og istandsættelser kan bl.a. omfatte følgende:
 

 
 
Udvendige renoveringer og istandsættelser kan bl.a. omfatte følgende:
 
 
 
Uanset hvilken størrelse ombygning vi snakker om, står vi hos BHP Tømrer & Snedker i Odense, klar til at hjælpe jer, med alle de spørgsmål i måtte have.
 
 
Ved større ombygninger og renoveringer skal de berørte bygningsdele, f.eks. tag, ydervægge og vinduer, leve op til bygningsreglementets krav til isolering. Også husets varmeanlæg skal leve op til nogle krav. Alle disse krav er vi naturligvis opmærksomme på, så du trygt kan overlade renoveringen til os. Vi sørger for, at alt lever op til de gældende krav. Vi stiller os også gerne til rådighed, hvis I skulle have nogle spørgsmål i forbindelse med jeres ombygning.
 
 
Kontakt BHP Tømrer & Snedker i Odense, for et uforpligtende tilbud.
 
 
 
Mindre renovering af huset:
Går du og overvejer at flytte eller bygge nyt hus? Måske kan en mindre renovering af jeres nuværende hus, være det der skal til for at give jeres hus det sidste pift som i går og drømmer om.
 
Man kan evt. udskifte døre og vinduer. Derved får huset et nyt og mere moderne look og samtidig kan man udskifte til energibesparende vinduer og døre. Denne ekstra bonus vil kunne mærkes på varmeregningen.
Er du træt af dine små og indelukkede rum? Lad os lave en renovering af husets skillevægge. Læg mindre rum sammen til større rum eller lad os rive en væg ned og lave en nyt og stort køkken alrum.
 
Er det lys der mangler findes der mange forskellige løsninger. Vi kan indsætte ovenlysvinduer eller de helt nye lys tunneler. Vi kan også udskifte de gamle mørke lofter med nye hvide gipsplader og give gulvet en gang lys maling eller udskifte det med et lyst trægulv eller klinker.
 
Alle disse ting er der mulighed for at rette op på med en ejendomsrenovering. Så uanset hvilket slags ombygning vi snakker om, så er der altid mange muligheder for boligforbedringer, som man bør tage med i sine beslutninger.
 
 
Renovering af første sal:
Det behøver ikke være en stor investering at renovere første salen. Med ganske få midler kan man udføre en ombygning som vil resulterer i nogle lyse og dejlige opholdsrum.  Man kan opnå et væsentligt bedre indeklima med en bedre isolering, og samtidig kan man i mange tilfælde også spare lidt ekstra på varmeregningen.
Det er også en mulighed at få indsat en tagkvist eller et tagvindue for at få lidt ekstra lys.